Hi fellow wiki editors!

To help newly registered users get more familiar with the wiki (and maybe older users too) there is now a {{Welcome to the wiki}} template. Have a look at it and feel free to add it to new users discussion pages (and perhaps your own).

I have tried to keep the template short, but meaningful. /Johan G

Difference between revisions of "Nl/Hoofdpagina"

From FlightGear wiki
Jump to: navigation, search
(Hm, when I call for translators I better do some too...)
m
Line 42: Line 42:
 
De complete broncode is beschikbaar via [[Git]] met als licentie de [[GNU General Public License]]. De open architectuur van FlightGear bemoedigd bijdragen van [[Volunteer|vrijwilligers]], maar ook het onderzoeken van de brede variëteit van vluchtsimulator concepten. Het heeft een aantal [[FlightGear related projects|gerelateerde projecten]] geïnspireerd.  
 
De complete broncode is beschikbaar via [[Git]] met als licentie de [[GNU General Public License]]. De open architectuur van FlightGear bemoedigd bijdragen van [[Volunteer|vrijwilligers]], maar ook het onderzoeken van de brede variëteit van vluchtsimulator concepten. Het heeft een aantal [[FlightGear related projects|gerelateerde projecten]] geïnspireerd.  
  
FlightGear komt met uitgebreide documentatie, met name "The Manual" die beschikbaar is als [http://mapserver.flightgear.org/getstart.pdf PDF] en als [http://mapserver.flightgear.org/getstart/ HTML].
+
FlightGear komt met uitgebreide geïllustreerde documentatie, met name "The Manual" die beschikbaar is als [http://mapserver.flightgear.org/getstart.pdf PDF] en als [http://mapserver.flightgear.org/getstart/ HTML].
  
 
'''Kies een (sub)portaal:'''
 
'''Kies een (sub)portaal:'''

Revision as of 17:33, 11 October 2011

Welkom op de FlightGear Wiki!
we hebben op dit moment 3,068 artikelen

De.gif En.gif Es.gif Fi.gif Fr.gif Nl.gif Pl.gif Pt.gif Ru.gif Zh.gif

Wijzigen · Help Alle pagina's · Zoeken

FlightGear Flight Simulator

FlightGear is een vluchtsimulator die is gemaakt door vrijwilligers en is beschikbaar gesteld als een gratis, open-source GPL programma te downloaden vanaf hier . FlightGear heeft een grafische interface voor het vliegen, en verschillende simulator modellen kunnen worden gebruikt. Het is gebruikt voor academisch onderzoek en educatie, en voor plezier.

De complete broncode is beschikbaar via Git met als licentie de GNU General Public License. De open architectuur van FlightGear bemoedigd bijdragen van vrijwilligers, maar ook het onderzoeken van de brede variëteit van vluchtsimulator concepten. Het heeft een aantal gerelateerde projecten geïnspireerd.

FlightGear komt met uitgebreide geïllustreerde documentatie, met name "The Manual" die beschikbaar is als PDF en als HTML.

Kies een (sub)portaal:

Lees de handleiding voordat je artikelen aanmaakt of wijzigt!

Aan de slag

FlightGear gebruiken

More...

FlightGear ontwikkelen

More...

Nieuws

FlightGear Newsletter June 2019 (archief)
  • 09 december 2018: FlightGear 2018.3 "Honolulu" vrijgegeven.
  • 23 mei 2018: FlightGear 2018.2 vrijgegeven.
  • 11 april 2018: FlightGear 2018.1 "Honolulu" vrijgegeven.
  • 25 september 2017: FlightGear 2017.3 "Prague" vrijgegeven.
  • 22 april 2017: FlightGear 2017.2 "Boston" vrijgegeven.

Afbeelding van de week

Bleriot XI Thulin A 1910 a.jpg
At 4:41am on the 25 July 1909, Louis Bleriot took off from Calais in his Type XI monoplane, in an attempt to be the first person to cross the English Channel by aircraft. In doing so he would win the £1,000 prize money offered by the Daily Mail newspaper. In a time of 36 minutes and 30 seconds, at a height of around 250 feet and a speed of 45mph, without a compass and for a time in poor visibility, in which he could only see the Channel below, he completed the challenge and went down in history.

There is a Flightgear version of the aircraft, authored by Emmanuel Baranger, so that you can try the challenge for yourself!

Wist je dat...

  • ...het mogelijk is om willekeurige afwijkingen realistisch te simuleren?
  • ...iedereen de broncode van FlightGear kan aanpassen en zo bij kan dragen aan het project?
  • ...het centrum van Parijs, met gebouwen en landschap, beschikbaar is?
  • ...het mogelijk is om de cockpit te delen (bij sommige vliegtuigen) met iemand anders via het MP netwerk?

FlightGear promotie