Hi fellow wiki editors!

To help newly registered users get more familiar with the wiki (and maybe older users too) there is now a {{Welcome to the wiki}} template. Have a look at it and feel free to add it to new users discussion pages (and perhaps your own).

I have tried to keep the template short, but meaningful. /Johan G

Changes

Jump to: navigation, search

Fi/Lentokoneet

58 bytes removed, 16:28, 10 January 2012
no edit summary
Tämä luettelo Tässä luettelossa ei sisällä ole kaikkia FlightGearille virallisesti suunniteltuja [[GNU General Public License|GPL-lisensoituja]] '''lentokoneita''', mutta sen sijaan siitä saa mielikuvan se antaa hyvän kuvan siitä, minkälaisia koneita on kaikenkaikkiaan tarjolla. Täydelinen Täydellinen lista on luettavissa [[Table of models]] -sivulla.
Tässä luetellut lentokoneet ovat virallisesti saatavilla FlightGearille, ja ne voi ladata osoitteesta [http://flightgear.org/Downloads/aircraft-2.0.0/ FlightGear.org]. Asennus vaatii usein purkuohjelman ja [[Howto: Install aircraft|asennusohjeet]]. Lisää lentokoneita on saatavilla [[FlightGear hangars|epävirallisilta jakelijoilta]].
[[Vostok-1]]|Vostok-1-Thumbnail.jpg
}}
[[en:Aircraft]][[de:Kosmisch SchiffsFlugzeuge]][[es:Cósmico BarcosAvión]][[frnl:Cosmique NaviresLuchtvaartuigen]][[ptfr:Cósmico DirigívelsAvions]][[rupt:Космические кораблиAvião]]
[[Category:List]]
[[Category:Lentokoneet]]
9
edits

Navigation menu