Nl/Scenery installeren: Difference between revisions

Jump to navigation Jump to search
no edit summary
No edit summary
No edit summary
Line 69: Line 69:


=== Aangepaste scenery ===
=== Aangepaste scenery ===
Aangepaste scenery is beschikbaar voor bepaalde specifieke gebieden. Het wordt afzonderlijk gedistribueerd vanwege hun licentie of omdat hun detailniveau niet geschikt is voor trage computers. Zie [[Suggested_custom_scenery|Voorgestelde luchthavens/landschap]] voor een lijst van aangepaste scenery.
Aangepaste scenery is beschikbaar voor bepaalde specifieke gebieden. Ze worden apart gedistribueerd, ofwel omdat ze slechts een deel zijn van een enkele landkaart die niet volledig is herbouwd, omdat ze work-in-progress zijn, omdat ze wachten om te worden geïntegreerd in Terrasync, om reden van hun licentie, of omdat hun niveau van detail niet geschikt is voor goedkope computers.
 
Zie
* [[Suggested_Airports/Scenery|Voorgestelde Luchthavens/Landschap]]voor een lijst van op maat gemaakte landschapsprojecten en een update over de stand van zaken van goed ontwikkelde gebieden.
* [[Areas_populated_with_osm2city_scenery|Gebieden die gevuld zijn met OSM2City-landschappen]] voor gebouwen, wegen, elektriciteitslijnen en objecten voor regio's en hele landen op basis van Open Street Maps gegevens. [[Osm2city_worldbuild|Er is een OSM2City gebouwd voor de hele wereld]] en de meeste gebieden zijn al voltooid (juli 2020).
* [[Project3000#Download_the_software_and_shared_models|Project3000]] voor gebouwen en objecten voor 4000+ luchthavens.
[[Earthview#Installing_and_using_customized_textures|Earthview hoge resolutie textuurpakketten]] Earthview is de orbitale renderer van Flightgear die in staat is om grote kijkafstanden te verwerken zonder numerieke problemen. Mensen die gebruik maken van grote hoogte- en ruimtevaartuigen moeten het textuurpakket selecteren dat hun GPU aankan - [[Earthview#Requirements|hangt voornamelijk af]]  van het GPU-geheugen (VRAM).
 
(Augustus 2020)


== Het installeren van wereld- en aangepaste scenery ==
== Het installeren van wereld- en aangepaste scenery ==
539

edits

Navigation menu